Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur

BLOG

Dé nieuwe lijn van DoGoodYou bestaat uit 5 producten die ontzettend goed in elkaar overlopen en allemaal dezelfde boodschap uitdragen. Daarnaast is de hele lijn in een nieuw jasje gestoken, en past het nog beter bij de boodschap die we mee willen geven; I am feeling so so good!

In de titel van deze blog zie je al wat er in deze blog centraal staat. Liefde voor jezelf en voor de wereld. We horen je denken: Maar hoe dan? In deze blog geven we je wat handvaten hoe je dit aan kunt pakken.
Allereerst willen we tegen je zeggen dat lief voor jezelf en de wereld zijn begint...

In deze kerstperiode geven veel van ons veel geld uit aan een feestoutfit, de kerstlunch / kerstdiner en de cadeautjes voor onder de boom. Maar de producten en outfits die wij kopen voor kerst zijn niet zo duurzaam en eerlijk als wij denken. In deze blog lees je 10 tips om je feestdagen duurzamer te maken.

Veel van ons gebruiken ze wel: Wattenschijfjes. Zeker de vrouwen onder ons die s'avonds hun make-up eraf halen. Om een full face make-up eraf te halen gebruiken we zo'n 4 wattenschijfjes per keer! Als je dan uitrekend hoeveel je er in een week weggooid kom je op zo'n 5824 per jaar. Dat kan natuurlijk anders. In deze blog lees je...

Je kent het vast. Je hele badkamerkastje staat vol met gezichtscrémes, bodysprays, huidoliën en andere chemische middeltjes. Iedere reclame beweerd dat dit het beste is voor je huid en de juiste formules heeft. Maar dan blijkt het dat dit helemaal niet werkt voor jouw huid en je huid alleen maar slechter word, of steeds meer product nodig heeft ......

In deze blog wil ik je motiveren en inspireren om je gewoontes te veranderen, want elke gewoonte kan veranderd worden en in het kader van duurzaamheid wil ik jou motiveren om bewust te worden van jouw acties. Want, gebeurd het jou tóch soms nog dat je je eigen boodschappen tas vergeet? Of koop je iedere keer toch nog uit automatische...

Een plastic vrijere wereld, waar iedereen op een beschaafde manier met de natuur omgaat en de waarde inziet van plantaardig eten.. klinkt te mooi om waar te zijn toch? Of kan dit werkelijkheid worden? In de ogen van Dogoodyou is dit zéker mogelijk.

Deodorant, iedereen gebruikt het wel. Het staat standaard in onze badkamer en zit standaard in onze tas. Want wij willen natuurlijk wel fris de dag door! Maar heb jij wel eens stil gestaan bij het feit dat er veel chemische stoffen zitten in een reguliere deodorant? En wat voor effect dit heeft op jouw oksels, zweetklieren of hormoonbalans?

De plastic soep. We horen er van alles over en de meeste van ons vinden het verschrikkelijk wat er met onze aarde gebeurd. Maar wat als ik je nou vertel dat een plastic vrije oceaan begint bij jezelf. Misschien denk je nu: 'wat?' Maar laat me het uitleggen.

Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur