Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur

De missie van Dogoodyou

13-07-2021

Een plastic vrijere wereld, waar iedereen op een beschaafde manier met de natuur omgaat en de waarde inziet van plantaardig eten.. klinkt te mooi om waar te zijn toch? Of kan dit werkelijkheid worden? In de ogen van Dogoodyou is dit zéker mogelijk.

  


Producten

Over elk product wordt bewust nagedacht, er worden verschillende vragen gesteld zoals: is dit een makkelijke vervanger van een plastic product, lost dit product problemen op, maakt dit product veel verschil in de wereld, is men bereid om dit product te gebruiken? Als overal ja op geantwoord kán worden, wordt het onderdeel van het assortiment. Een plastic vrijere wereld op een zo simpel mogelijke manier bereiken, het is écht mogelijk maar alleen als wij het samen doen. Sinds kort focust Dogoodyou zich ook op natuurlijke producten omdat ik erin geloof dat men zich het beste voelt als hij/`zij producten gebruikt die goed zijn voor het lichaam, dus waar geen schadelijke stoffen in zitten. Zo groeit het assortiment stapje voor stapje uit tot een bewust gekozen assortiment die bestaat uit duurzame én natuurlijke producten.

Inzet van Dogoodyou in de wereld

Het platform van Dogoodyou willen wij voor veel meer inzetten dan alleen maar duurzame en natuurlijke producten aanbieden. Wij willen daadwerkelijk verschil maken in de wereld voor de dieren, mensen en natuur. Dat doen wij op de volgende manier:

Voor de dieren

Het stimuleren van plantaardig eten, zelf eet ik al 2 jaar plantaardig met als eerste keuze voor het dierenleed in de wereld. Maar ook omdat ik mij er vreselijk van bewust ben wat voor impact de vleesindustrie heeft op de wereld. Daarom gebruik ik het platform van Dogoodyou graag om mensen te inspireren om (af en toe) plantaardig te gaan eten, want het is veel simpeler dan dat je denkt! Daarnaast biedt Dogoodyou uiteraard alleen maar diervriendelijke producten aan.

Voor de mensen

Dogoodyou heeft er bewust voor gekozen om producten aan te bieden met het Fairtrade label, zoals de herbruikbare zakjes. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek de verwerven in de handelsketen. Zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Met Fairtrade worden er gelijke kansen voor iedereen gecreëerd.

Voor de aarde

Wij bieden natuurlijk producten aan die een positieve invloed hebben op de natuur, maar daarnaast investeren wij 10% van iedere aankoop in milieuorganisaties zodat jouw bijdrage ook nog deels naar de milieuorganisaties gaat en je nóg meer impact maakt.

Alleen samen

Wij van Dogoodyou geloven erin dat het verschil voor een plastic vrijere wereld met liefde en compassie, bij jezelf begint. Door producten te consumeren die goed zijn voor onze aarde maak je een groot verschil. Daarom bieden wij met liefde producten aan die goed zijn voor mens dier en milieu én waarvan ook nog 10% van iedere aankoop naar een goed doel gaat gericht op het milieu. Máár alleen samen kunnen wij dit bereiken. Help jij ons bij onze missie naar een duurzamere wereld?


Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur