Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur

Dé reden waarom je Jojoba Olie in huis moet hebben!

07-10-2021

Je kent het vast. Je hele badkamerkastje staat vol met gezichtscrémes, bodysprays, huidoliën en andere chemische middeltjes. Iedere reclame beweerd dat dit het beste is voor je huid en de juiste formules heeft. Maar dan blijkt het dat dit helemaal niet werkt voor jouw huid en je huid alleen maar slechter word, of steeds meer product nodig heeft ...

Dan is hier voor jou de perfecte oplossing die wel eens zou kunnen werken! Namelijk, De DoGoodYou Jojoba olie.

Nu hoor ik je denken; 'Maar waarom dan?'

Hieronder 5 redenen waarom je Jojaba olie zou moeten gaan gebruiken in plaats van de standaard (gezicht)crémes in de winkel:


• Allereerst is Jojoba olie vochtinbrengend. Het hydrateert je huid en zorgt ervoor dat de vochtbalans in je huid op orde blijft.

 • Ook is onze Jojoba olie 100% natuurlijk en zit er dus geen troep in. Doordat er geen troep in zit is het niet alleen beter voor jou, maar óók goed voor de rest van de aarde.

• Onze Jojoba olie is geschikt voor ieder huidtype en heeft een verzorgende werking

.• Jojoba olie kan acné helpen behandelen. Dit komt doordat Jojoba olie de poriën niet dichtstopt en het onstekingsremmende werking heeft

.• Wanneer je een droge huid hebt is onze Jojoba olie ook dé oplossing! Het zorgt ervoor dat je huid lekker soepel blijft en genoeg vocht opneemt, maar er niet te vettig uitgaat zien.

In veel crémes in de winkel zitten middelen als parfum, cinnamic acid, parabenen, siliconen. Deze en nog vele andere ingrediënten zijn niet goed voor je huid. Het is beter om deze stoffen te vermijden, omdat ze gemaakt zijn van een chemisch, schadelijk middeltje. Zo is parfum een schadelijk middeltje want je kunt er een huidallergie van krijgen (contactexceem). En wanneer jij dit elke dag op je gezicht en de rest van je lichaam smeert heb je meer kans om deze huidallergie op te bouwen.

Maar DoGoodYou heeft hier een mooie oplossing voor namelijk de 100% natuurlijke Jojoba Olie waar geen chemische troep in zit! Deze kun je kopen met of zonder Jade roller in onze webshop!

Over de Jade roller:

De Jade Roller van Dogoodyou is een speciale gezichtsroller gemaakt van 100% puur jade. Jade staat bekend als een gelukbrengende groene edelsteen. Maar eigenlijk is jade een verzamelnaam van verschillende mineralen.

Bij het product in de webshop vind je een uitgebreide beschrijving over hoe je de Jade roller gebruikt.

Hopelijk hebben wij je genoeg geïnformeerd over onze Jojoba Olie, maar mocht je nog vragen hebben. Dan kun je contact met ons opnemen en helpen we je graag verder!

Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur