Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur

Dé vervanger voor het plastic fruit- , groente- en broodzakje

14-11-2020

Het is zover: het derde product van Dogoodyou verkrijgbaar! Een must voor de dagelijkse boodschappen. Het plastic fruit-, groente- en broodzakje is er nu ook in een eerlijke en duurzame Dogoodyou variant...

Een dagelijks gebruiksproduct

Het plastic zakje wordt nog te veel gebruikt in de supermarkt. We betrappen onszelf er meerdere malen op wanneer we (meestal onbewust), elk broodje in een apart zakje willen verpakken. En ook groenten en fruit willen we heelhuids thuis bezorgen, waardoor we daarom toch maar kiezen voor deze enige, maar milieuvervuilende oplossing. De struggle is groot wanneer we voor het schap staan en eigenlijk beseffen dit stukje plastic niet te willen verspillen. Zeker voor een levensduur van 10 minuten in de supermarkt is het plastic zakje overbodig.

Dogoodyou biedt een duurzame oplossing

Juist omdat het plastic zakje zo'n dagelijks gebruiksproduct is, is het des te belangrijk deze ook te produceren in een duurzame variant. Het alternatief van Dogoodyou is gemaakt van biologisch katoen en bevat het fairtrade keurmerk. Daarnaast is het zakje GOTS gecertificeerd en heeft het hetzelfde design als de Dogoodyou tas. Met een formaat van 28 bij 39 centimeter, is het zakje groot genoeg voor jouw dagelijkse fruit, groenten en brood. Maar het kan natuurlijk ook worden gebruikt als klein tasje voor diverse producten naar keus.

Bestel jouw Dogoodyou zakje ​hier​ en verspil iedere dag nog minder plastic!

Bij elke aankoop gaat er 10% naar de milieuorganisatie Treesforall.

Volg Dogoodyou op ​Instagram​ voor meer informatie over het zakje en andere producten. 

Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur