Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur

Trees for all

17-11-2020

Bij elke aankoop van een Dogoodyou tas gaat 10% van de opbrengst naar de milieuorganisatie Trees for All. Een organisatie van de toekomst met een mooie en groene missie. Bomen zijn onmisbaar voor de mens en planeet. Daarom plant Trees for All bomen en herstelt de organisatie bestaande bossen. En daar wil Dogoodyou haar steentje aan bijdragen. Help jij ook mee?

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering

In de missie van Trees for All wil de organisatie werelwijd nieuw bos planten en bestaand bos herstellen. Dit doet de organisatie via verschillende duurzame projecten in zowel binnenland en buitenland. Voorbeelden van projecten zijn het aanleggen van voedselbossen in Nederland en het herstel en bescherming van het Kibale National Park in Oeganda. Naast het regenwoud in Oeganda heeft de organisatie ook actuele projecten lopen in Costarica en Bolivia. Door bomen te planten compenseert Trees for All de CO2-uitstoot en draagt zij bij aan meer biodiversiteit, betere leefomstandiheden van de lokale bevoling en een gezonder klimaat.

Trees for All is er voor iedereen

De oganisatie is er niet alleen voor pariculieren die hun footprint willen verkleinen als ze bijvoorbeeld op reis gaan en hun CO2 willen compenseren. Trees for All staat open voor grootouders die hun kleinkinderen een boom cadeau willen geven als symbool voor een groene toekomst. De organisatie is er voor bedrijven zoals Dogoodyou die bomen willen planten voor elk gekocht product. En voor bedrijven die hele bossen willen doneren om de CO2-uitstoot voor hun bedrijf te compenseren. Trees for All biedt hulp, zodat iedereen het verschil kan maken.

Opgericht in 1999

De organisatie is de enige aanbieder van CO2-compensatie die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Daarnaast is Trees for All de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie is ons

land. Dankzij hun donateurs kunnen jaarlijks tientallen hectaren bos worden gepland. Trees for All is een daadkrachtige organisatie met een team dat zich dagelijks wil inzetten voor een gezonde en groene aarde.

Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur