Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur

Een geschenk aan de natuur: wasbare wattenschijfjes

29-10-2021

Veel van ons gebruiken ze wel: Wattenschijfjes. Zeker de vrouwen onder ons die s'avonds hun make-up eraf halen. Om een full face make-up eraf te halen gebruiken we zo'n 4 wattenschijfjes per keer! Als je dan uitrekend hoeveel je er in een week weggooid kom je op zo'n 5824 per jaar. Dat kan natuurlijk anders. In deze blog lees je meer over de duurzame optie van wattenschijfjes.

DoGoodYou heeft een mooi vervangend product voor al jouw wattenschijfjes, namelijk de wasbare wattenschijfjes!

Hieronder vind je de voordelen van het vervangen van jouw wattenschijfjes in deze prachtige wasbare variant van DoGoodYou:

• De wasbare wattenschijfjes van DoGoodYou zijn geschikt voor ieder huidtype.
 • Wanneer je een set wasbare wattenschijfjes besteld ontvang je er een extra grote waszak bij. Deze waszak is gemaakt van GOTS gecertificeerd biokatoen. Dit houdt in dat de waszak gemaakt is van biologisch katoen en op sociaal verantwoorde manier gemaakt is
 • Het scheelt geld in jouw portemonee, doordat je deze wasbare wattenschijfjes maar eenmalig aanschaft hoeven te worden.
 • In de set met wasbare wattenschijfjes zitten 2 scrubschijfjes voor hardnekkige make-up en 5 zachte wattenschijfjes door dagelijkse make-up.

 • Deze wasbare wattenschijfjes zorgen ervoor dat je geen afval hebt aan je wattenschijfjes. Jij kunt met deze duurzame optie bijdragen aan de zorg voor onze wereld.
 • Nog een mooi voordeel is dat deze prachtige wasbare wattenschijfjes natuurlijk in de wasmachine kunnen en daarom zit je nooit zonder wattenschijfjes in huis!

Kortom, genoeg reden om een set wasbare wattenschijfjes van DoGoodYou aan te schaffen.

Wil jij nu je hele make-up remover én wattenschijfjes verduurzamen? Dan is deze optie iets voor jou!

Namelijk het aanschaffen van de wasbare wattenschijfjes en de Jojoba olie van DoGoodYou. Wanneer je een paar druppels Jojoba olie op een wasbaar wattenschijfje doet en vervolgens een klein beetje water toevoegt kun jij gemakkelijk én duurzaam je make-up verwijderen of je gezicht reinigen. Een echte win-win voor jou én het milieu!

Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur