Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur

NIEUW! Dé miniserie: Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur!

23-05-2022

DoGoodYou heeft een miniserie uitgebracht van 7 modules. Elke week verschijnt er een nieuwe video waarin Verona van DoGoodYou jou meeneemt in de miniserie. Deze video verschijnt elke woensdag op het Instagramaccount van DoGoodYou.

Wat kun je verwachten in de miniserie?

- Fijne reviews van prachtige mensen die overgestapt zijn naar een duurzaam, natuurlijk product. Als DoGoodYou hopen we dat we met de reviews van anderen jou kunnen inspireren om ook een stap naar liefde voor jezelf, anderen of de natuur te nemen

.- Het proces van meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur Maar hoe doe je dat dan? Hoe word ik de persoon die ik wil zijn voor anderen en de wereld?

Deze reis voor liefde voor anderen en de wereld begint bij jou zelf en dit hoeft echt niet groot te zijn. Die liefde zit in de kleine dingen!

- De serie zit vol tips & tricks!

Met deze serie hopen we jou te inspireren om de eerste stap te zetten naar liefde voor jezelf, anderen en de natuur.

Verona van DoGoodYou zal veel voorbeelden noemen hoe je dit kunt doen in jouw leven! Er zullen vast voorbeelden zijn die meer bij je passen dan andere, dus kies iets waar jij je goed bij voelt.

Heb je vragen of twijfels, het werkt om deze te delen! Je kunt met ons in contact komen via de mail, Instagram of ons contactformulier op de website.

Samen kunnen wij deze wereld mooier maken!

Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur