Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur

NIEUWE LIJN I am feeling so so good!

31-08-2022

Dé nieuwe lijn van DoGoodYou bestaat uit 5 producten die ontzettend goed in elkaar overlopen en allemaal dezelfde boodschap uitdragen.

Daarnaast is de hele lijn in een nieuw jasje gestoken, en past het nog beter bij de boodschap die we mee willen geven; I am feeling so so good!

Hieronder stellen we de nieuwe producten graag aan je voor.
 

Natuurlijke cream deodorant Rose is een smeerbare deodorant die bestaat uit onderandere kokosolie, sheabutter en arrowroot. Deze ingrediënten maken de deodorant smeerbaar en je oksels zacht en soepel. Deze nieuwe deodorant is zoals je van ons gewend bent, 100% natuurlijk en duurzaam. De deodorant bevat baking soda, dit zorgt ervoor dat geurtjes op natuurlijke wijze geneutraliseerd worden.

Een nieuw product van deze lijn is de Lipscrub Mint Rose.

In veel lipproducten zitten schadelijke of verslavende ingrediënten die je lippen op den duur juist droger maken. De lipscrub van DoGoodYou bevat geen schadelijke ingrediënten én geen plastic, maar juist voedende en verzachtende ingrediënten.

De lipscrub is goed te gebruiken in combinatie met onze Natuurlijke lip balm.

Deze producten zijn perfect voor een selfcare moment!

Jouw huid verdient het om verzorgd te worden met natuurlijke producten, daarom hebben we een nieuwe bodybutter toegevoegd aan ons assortiment. De nieuwe bodybutter heeft de geur Rose, een fijne bodybutter die huid heerlijk glad laat aanvoelen.

De quote 'I am feeling so so good' is een reminder om goed voor jezelf te zorgen, zodat je daarna ook goed voor de wereld kunt zorgen.

Bij de nieuwe collectie 'I am feeling so so good' kon natuurlijk geen roomspray ontbreken.

In veel roomsprays zitten schadelijke ingrediënten die je inademt. In de roomspray Rose van DoGoodYou ben je verzekert van 100% natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor jou of de natuur. Tip: Gebruik de roomspray Rose ook eens als bodymist!

Last but not least; Een heerlijke geurkaars Rose in een prachtige verpakking, ter reminder dat jij je so so good mag voelen. Deze kaars is ook leuk en waardevol om cadeau te doen aan een ander, daarmee help je de boodschap 'I am feeling so so good' te verspreiden.

De kaarsen van DoGoodYou zijn natuurlijk en handgegoten, met liefde voor jou gemaakt!

We hopen dat we je de nieuwe lijn goed voorgesteld hebben en dat je klaar bent om je 'I am feeling so so good' te voelen.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via Instagram, de mail of het contactformulier op de website.

Laat je weten wat je van de nieuwe lijn 'I am feeling so so good' vind?

Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur