Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur

Tips & Tricks om liever voor jezelf én de wereld te zijn

09-02-2022

In de titel van deze blog zie je al wat er in deze blog centraal staat. Liefde voor jezelf en voor de wereld. We horen je denken: Maar hoe dan? In deze blog geven we je wat handvaten hoe je dit aan kunt pakken.
Allereerst willen we tegen je zeggen dat lief voor jezelf en de wereld zijn begint bij het liefhebben van jezelf. Neem de tijd voor jezelf, want jij bent het waard! Wanneer jij lief bent voor jezelf, heb je veel meer energie over om ook lief te zijn voor de wereld.

Hieronder wat tips om jezelf en de wereld wat meer lief te hebben.

- Neem een abbonement op een tijdschrift dat je leuk vind. Elke keer als je dan het tijdschrift ontvangt, kun je met een heerlijke kop thee een moment voor jezelf nemen. Je zult merken dat als je je even terugtrekt daarna weer helemaal opgeladen bent, om je dagelijkse dingen weer op te pakken. Wil je tijdens je selfcare-moment ook liefde achterlaten voor de wereld? Probeer dan eens een fairtrade thee. Door dat beetje extra geld dat je uitgeeft aan fairtrade thee, hebben de boeren en de makers van de thee een eerlijk salaris gekregen. Zo kun jij nóg meer genieten van jouw selfcare-moment.

- Schaf een lekkere bodybutter aan om jezelf te verwennen en even écht contact te hebben met je eigen lichaam. Jouw lichaam is het waard om verzorgd en verwend te worden! Bij DoGoodYou hebben we een hele lekkere, fijne, natuurlijke Fluffy Bodybutter. Onze Fluffy Bodybutter draagt niet alleen jouw selfcare-moment, maar jij draagt dan ook bij aan liefde voor de wereld. De Fluffy Bodybutter bestaat namelijk alleen uit onschadelijke, natuurlijke ingrediënten. Lief voor jezelf én de wereld!

- Koop een fijne bruisbal, badzout, badolie en ga lekker in bad zitten. Probeer er echt een ontspannen moment voor jezelf van te maken. Vind je het lastig om een ontspannen sfeer te creëren? Probeer dan onze natuurlijke geurkaars Rozenhout eens! Bij DoGoodYou vinden we het belangrijk dat je lief bent voor jezelf, de natuur en de wereld, daarom vind je een fijne reminder op onze geurkaars. Hopelijk helpt die je eraan herrineren dat je die liefde voor jezelf verdiend, zodat je ervan kunt uitdelen aan de wereld.

- Je eigen lichaam meer gaan waarderen en nadenken over wat jij voor de wereld wilt betekenen? Doe dit tijdens een heerlijke gezichtsroutine met onze Jojoba Olie en Jade gezichtsroller. Een kort, maar zeker ontspannendmoment. Een selfcare-moment hoeft niet lang te duren!

Jojoba Olie heeft veel voordelen voor jouw gezicht, zo is Jojoba Olie vochtinbrengend en

anti-bacterieel.

Wil je meer weten over onze Jojoba Olie?

Kijk dan eens bij onze blog over Jojoba Olie.

- Doe jezelf eens een cadeautje! Er zijn van die dingen die je graag wilt aanschaffen, maar er geen aanleiding toe hebt. Verwen jezelf en schaf dat ene oogschaduwpalet, lippenstift, boek, parfum, sieraad aan. Jij verdient het om jezelf mooi te maken. Jij verdient het om jezelf even terug te trekken om een boek te lezen.

Vind je het lastig om tijd voor jezelf te maken? Boek dat ene nachtje weg! Of doe jezelf dat dagje wellness cadeau!

Hoe dan ook, jij verdient het om verwend te worden.

Als jij lief bent voor jezelf, kun je ook zoveel meer liefde aan de wereld geven!

- Liefde voor jezelf en de wereld kunnen al zitten in hele kleine dingen. Vervang je plastic tandenborstel eens in de bamboe tandenborstel van DoGoodYou.

Of je plastic wattenstaafjes in onze bamboe wattenstaafjes.

De liefde voor jezelf en de wereld zitten in de meest eenvoudige dingen, iedereen kan het!

We hopen dat deze blog je dat ene zetje in je rug gegeven heeft om tijd te nemen voor jezelf en jezelf en de wereld lief te hebben.

Heb je vragen of wil je je verhaal delen? Je kunt ons altijd een berichtje doen!

Meer liefde voor jezelf, anderen en de natuur